torstai 15. marraskuuta 2012

Löysäilyä ja pakkomielteitä

Eilisen laukkuutuksen jäljiltä oli tänää vuorossa kevyempää jumppaa Eikkarille. Sehän on siis aina ihan vaahdossa noitte laukkaharjotusten jälkeen..  Yllättävän ok se oli. Toki oli hoppu mut silti sellane suht nomihoppu Eikkarille. Ois voinu olla laukkapäivän jälkee iha mahotonki. Käynti-ravi-käynti siirtymisiä ja taivvuttelua taas ohjelmassa Outo harvinainen valoilmiökin pilkahti sumuisessa aamussa.. Pakkas jo ihan näköö haittaan.

Mietin tänään taas et onkohan muilla tämmöstä pakkomiellettä et ei voi ratsastaa kentällä jos siel on kakat jossai uralla.. :) Mä en yksinkertasesti pysty ratsastaa paskojen päältä! Ei niitä sit enää saa kerättyy ku ne leviää murusiks ympäriinsä ja kentä pohja huonontuu pikkuhiljaa mitä enempi paskaa jää kentälle. Eikkari yleensä vääntää tortut muutaman ekan kierroksen aikana joten koitan alkukäynneillä pysytellä sellasis paikois ettei paskat haittais.. ;) Kuten uran sisäpuolella. Sit ei ehkä tarttis kerätä heti..

Hraunarin kanssa käytiin pitkästä aikaa maastossa. Verryteltiin vähän huomista valkkaa varten. Kauheen jäykkis oli taas alkuun käynnissä ja aika pian lähdinki verrytteleen kevyes ravis sitä. Sit pian kävelikin jo irtonaisemmin. Suora kuolain oli taas suussa ja yllättävän ok toimi nyt sillä maastossakin.. ja pysy jopa hanskassakin ;) Töltissä pidin aika paljon taivutettuna avossa ja välillä toki suoranakin. Voi että kun näkis miten se ny menee.. Välillä oon epävarma pitäskö vaatia enempi vai onko nyt riittävästi. Joskus hämää tuntemukset niin paljon verrattuna siihen miltä se oikeesti näyttää. Kyllähän tuon kaulan jä pään muodon suht ok näkee mut kropan painopiste ja käyttö olis tosi kiva nähdä.. ja sehän olis se tärkein.. Tylsää kun on aina täysin yksin ni harvemmin saa ketään kuvaamaan :(

Huomenaamulla sit pariks päivää valmennukseen :)

Ja älkää luulko et mä jaksan sit jatkossa joka ikine päivä kirjottaa.. ;) Tiedän et tulee varmasti taukoo ja välejä tähän rustaamiseen.. jos vanhat merkit paikkansa pitää..
Ja nyt siis oon parisen päivää varmaanki koneeton..

1 kommentti:

  1. Tosi tunnelmallinen kuva!

    Ei kannata lannistua, vaikka taukoa tulisi pidempiäkin välejä - sen takia ei kannata jättää kirjoittamatta sit kun huvittaisikin taas :) Tässä blogspotin lukijasysteemissä on se hyvä puoli, että näkee omalta sivulta, koska kukakin on päivittänyt blogiaan, että tietää tulla vilkaisemaan! :)

    VastaaPoista