perjantai 25. tammikuuta 2013

Videoo! ..ja nokkimista..

Tässäpä nyt videonpätkää muutaman päivän takaa. Oli tuossa siis poikkeuksellisen rento ja kuuliainen vaikkakin puolipidätteitä saa ahkerasti harrastaakkin. Tosin eilen oli siis kyllä vielä parempi ;)

En tiedä miksi koittaa "nokkia" vähän väliä.. Oon koittanut miettiä teenkö jotain mikä sen aiheuttaa. Olen koittanut hahmottaa missä tilanteessa se niin tekee. Ehkä useimmiten juuri puolipidätteeseen reagoi noin vaikka koittaisinkin tehdä sen mahdollisimman vähäisesti ja pehmeästi. Kiinnitän myös huomiota etten käytä tarpeettomasti alaohjaa ja se onkin lähes kokonaan käyttämättä vaikkakin sen verran kontaktissa ettei ihan valtoimenaan hölsky. Sormissani tunnen kuitenkin että se on käytännössä höllä.


Ja sitten havainnollistava pätkä siinä Eikkarin hoppukiirejolkotuskäynnistä.. ;)
 

6 kommenttia:

  1. Hyvältä meno näyttää! Viimeinen video ei tosin näy, valittaa olevansa yksityinen video :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Ja nyt pitäisi näkyä tuo toinenkin video. Hyvä kun sanoit!

    VastaaPoista
  3. näyttää tosi kivalta jo nyt! Ootte menneet tosi paljon eteenpäin lyhyessä ajassa. Tulee mieleen oman opettajani neuvot... Pyrkimyksestä pidempään kaulaan eli turpa sinne kauemmas pyrkimyksenä. Nokkaisusta vois kokeilla nostaa pään ylös hetkeks ja korjata pohkeella. Askel näyttää tällä hetkellä maahan sidotulta ja takajalkoja voisi yrittää tuoda lähemmäs. Myös akel pituus voisi olla pidempi. Ja huomaathan etten halua neuvoa vaan antaa ideoita! Eikä tarvii noudattaa, mutta saa kokeilla :)

    VastaaPoista
  4. Vinkit ovat aina tervetulleita :)
    Tiedän mihin suuntaan tuosta pitäisi pyrkiä mutta nyt ollaan vielä siinä tilaanteessa että olen äärettömän onnellinen kun saan pysymään vauhdin tasaisena ja rauhallisena ;)
    Ensi tavoitteemme on siis että Eikkari pysyisi 1. oikeassa vauhdissa, 2. oikein päin ja 3. pysyisi rentona. Siihen asti kunnes tämä toimii, en voi vaatia vielä enempää. Tämä tavoite alkaa toteutua jo hetkittäin mutta lähinnä saan pääsääntöisesti toimia nopeuspoliisina..
    Tuo "nokkaisu" tapahtuu monesti niin pirun nopeasti ettei siihen tahdo oikein ehtiä reagoida. Oon koittanut tehdä pidätteen tosiaan hyvin lyhyesti ettei reagoisi ainakaan liian pitkään pidätteeseen noin.
    Harmi kun mulla ei ole videoo ihan lähtötilanteesta. Pitänee kuitenkin laittaa jotain vanhempaa videoo silti vähän vertailuksi.. ;)

    VastaaPoista
  5. Laitoin nyt tämänpäiväiseen postaukseen 4kk vanhaa videomateriaalia.. Siitä voi siis vähän päätellä miksi olen vielä toistaiseksi tyytyväinen tähän meidän töpötykseen ;)

    VastaaPoista