maanantai 12. marraskuuta 2012

Vapiksen jälkeisiä höyryjä

Eikkarilla pari vapista takana ja jälleen virtaa sen mukaisesti.. No eihän se mitään tyhmyyksiä onneks koskaan oo harrastanu mut se kiirus vaan tuppaa oleen melkone. Alku"käynnit" tuntu olevan niin toivotonta tepsutusta että päätettiin alottaa suosilla ravissa. Jos/kun on kovin hoppu niin alottelen yleensä avossa ni rentoutuu siinä paremmin. Ei suurempia tavotteita siis tälle päivälle ku saada taas kuuntelemaan ja rauhottuun. Kyllähän se siitä sitten pikkuhiljaa ja käyntikin jopa löyty :)

Oon sillä viimeaikoina pitäny tuota wien apuohjaa ja se on tuntunu hyvältä. Tuntuu et pystyy myötään paremmin tarvittaessa ku gramaanin kans. Kun se siis koittaa karata ylös grammarin kans ni ohjastuntuma jää grammarin varaan enempi ja siitä on vaikee myödätä nopeaan. Siis ku myötäät (tai otat ja annat) ni samalla löystyy gramaani ja heppa karkaa vaan ylös siinä tilanteessa. Ton wien ohjan kans ei tarvi pitää kädessä muutaku ohjaa ni pystyy myötäämään tai ottaan ja antaan ilman et "raameissa pitävä" apuohja päästää heppaa leviimään. Viimeaikoina tuo on ollu kyl niin löysällä että toimii siis vaan ihan ylilyöntitilanteissa jos meinaa ihan levitä käsiin.

Hraunarin ohjelmassa oli tänään lähinnä irrottelua ja jumppaa ku on viimepäivinä ollu tosi jäykkis. Valmennus olis nyt ens viikonloppuna.. pääpyrkimyksenä onki saada se vaan vetreeks ennen sitä.
Voi kauhia mite mä könötän täs ku vanha farmari.. mut anyway sentään tuoretta kuvamateriaalia.. Kiitos Janina kuvasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti