tiistai 27. marraskuuta 2012

Sopivien takasuojien etsintää


Meillä on etsinnässä sopivat takasuojat..
Eikkari kompuroi välillä takajalkojen kanssa niin että astuu "yli". Kavio ei siis suoristu alle ennenkuin astuu päälle. Veikkaan että johtuu siitä kun on vielä niin lihakseton vempula vaikkei nuori olekkaan. Tavallaan kuitenkin ratsastuksellisesti nuori. Tuo on kyllä vähentynyt koko ajan mutta aiheuttaa tiettyjä hankaluuksia suojien valinnassa.

Mikäli suojassa on vähääkään kovempi alareuna niin kompuroidessa kantapallo/vuohiskuoppa törmää suojan alareunaan ja nirhautuu auki.

Näitä ollaan kokeiltu:

C.S.O. Geelisuojat

Todella näppärät käyttää ja ihanat suojat mut tulee sen verran taakse ja alas et osuu jotenki E:n kompuroidessa kannoille.. Käytän kyl usein saman mallin jännesuojia edessä. Niis on kans toi näppärä kiinnitysjuttu.
C.S.O. Geelisuojat

Globus Tekna anatomiset suojat

Kätevät laittaa tämmösen laiskemmankin ja näyttävät suojat. Tosin mul on kyl nää mustana arkikäytössä. Mut sama juttu ku edellisissä.. :(  Käytän myös näistä saman mallin etusuojia kyl..
Globus Tekna anatomiset takajalan suojat

Norton Air-Pro-Tec neoprensuojat

Nää ovat olleet todella ihanat suojat eikä näistä auennut vuohinen/kantapallot. Ainoaksi hankaluudeksi osoittautui se että Eikkari kolhii sen verran vuohisen sisäreunaa että tuo sisäpuolella oleva tarra kuluu aika pian poikki..
Norton "Air-Pro-Tec" neoprensuojat.

Pintelit

Noh.. sitten on tietty pintelit.. Ne ei hierrä ja toimii sinänsä. Ainoa ongelma niissä onkin käyttäjän laiskuus..




Norton nahkavahvisteinen neoprensuoja

Nää on neoprenia mut "kulutuspinta" on kuitenki vahvistettu nahalla. Kestää siis hivutteluakin vähä paremmin ku pelkkä neopreni eikä oo tarraa tuossa sisäpuolella. Kiinnitys näissä on tuplatarralla eli varmasti kyl pysyy. Ainoo et ku on tälläne hyvinkin laiska ihminen näpertämään niin yksinkertanen tarra olis helpompi toki laittaa.. vaikka parempihan tuo tuplatarra on.
En oikeastaan ole ihan varma onko nämä tarkoitettu varsinaisesti etusiin mutta kokeilin niitä kuitenkin nyt taakse..

Eikkarin takasissa näyttivät tältä
Tuossa edessä on jousto
Tästä näkee mihin Eikkari kropsii

MUTTA.. näistä ei siis tullu mitää hiertymää mihinkä! jess! :)



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti