lauantai 1. joulukuuta 2012

Myräkkää

Voi myrsky.. tänään ei tullu mieleenkään koittaa minkään nelijalkaisen kyytiin, en edes polkupyörän.. Sen verran ryski tuuli etenki siihen aikaan kun olisin voinu ratsastaa.
Eikkarin vasen takanen on sit vuorostaa aika tukki kun piti kokeilla uusia suojia (taas) jos olis toimivat.. Ne siis valahti hiukkasen alas ja taashan se sai sit jotenki vuohisen auki. Itseasias en ees varsinaista haavaa löytäny mut verta kylläkin.. Ja just ku toi kinttu oli melkei parantunu ni se on paksu taas. Kaikki muut kintut (polvineen) sentään on nyt vaihteeks lähes rutikuivat.

Eilen juoksuttelin Eikkaria mut se oli outo.. Siis alkuun näytti et se ontuu oikeaa etusta, joka on kaiken aikaa ollu kuiva ja muutenki kunnossa. Siinä ku tutkailin mistä ja mitä se ontuu ni alko tuntua ettei enää juur onnukaan eikä lopuks ontunukkaan. Jos olikin vaan joku jumitus.. Kun lähinnä se oli sellasta lyhyemmän askeleen ottamista. Mitään aristavaa, lämmintä tai turvonnutta kohtaa en löytäny mistäänpäin. Onhan toki mahdollista että oireilee sitä kautta vasenta takasta. hmm..

Wanha kuva... Lumi on ihan kiva elementti kunhan sitä ei tuu vaakatasossa ja mönkkäriä mul on ikävä.. Sil oli nii kiva liikutella heppojakin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti