perjantai 4. tammikuuta 2013

Hössötystä ja shoppailua

Noniih.. löytyhän sitä hössövirtaa Eikkarilla taas tänään ;) Tosin niin mä vähän ajattelinkin että kun viimeks on laukattu (tai tehty nostoja) niin sitä se sit odottaa kovasti seuraavallakin kerralla. Tosin lisäjännitettä oli muutenkin kun tallillemme tuli asustamaan pari uutta hevosta ja nyt oli uus heppa tarhassa jossa Eikkari ei ollu ennen nähny hevosia. Ja tämä tarha siis kentän läheisyydessä. Toinen uusista hevosista oli myös ohjasajaen kentällä.

Vaikka Eikkari olikin kovin kiiruinen niin se tanssi nyt vain ylöspäin eikä juossut kuitenkaan niin kovasti pois alta. Se oli siis enempi tyhjä höllällä ohjalla ja jännittyi ylöspäin. Ei kuitenkaan siis turpa taivaissa vaan pysyi kuitenkin periaatteessa oikein päin mutta pingotti ylös eikä rentoutunut eteen ja alas. Ja se käynti oli sit ihan toivotonta.. Ravissa siis toimi sinänsä paremmin mutta toki olis voinu rentoutua eikä tikuttaa pinkeenä.

Eikkari sai tänään iiiihanan uuden loimen :) W-Profilen paksun fleeceloimen New Marken värissä. Se on ihan uskomattoman paksua fleeceä niin että tuntuu ihan villaloimelta! En sit muistanu ottaa kuvaa siitä Eikkarin päällä mut tuollainen se kuitenki on kuin tuo alempi tuossa kuvassa.
Siitä saikin näemmä kätevästi vyötkin irti ja nappasinkin ne pois kun jätin tuon ulkoloimen alle ratsastuksen jälkeen. Eikkari säi tänän myös taas uudet suitset sikälimikäli ne mahtuvat sille.. En siis päässyt testailemaan niitä vielä kun sain se käsiini vasta kun olin ratsastanut jo. Niissä on koot siis vain fulliin asti mutta näyttivät sen verran reiluilta että toivon niiden menevän.. Ne ovat tuollaiset mutta mustat:
Tuo on niin ihana tuo niskapehmuste ja muhkea turpis :) Toisaalta tuo havana väri olis ollu nätimpi ku musta mut ku on kuitenki musta penkki ni piti ottaa mustana. Pitäkää peukkuja että mahtuu päähän..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti