sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Huh mitä videomateriaalia Eikkarin ja mun alkutaipaleelta..

Joskus tuntuu ettei edistytä Eikkarin kans mihinkään vaan hakataan jatkuvasti puupäätä seinään eikä mitään tapahdu. Muistin kuitenkin tässä yksi päivä että mulla oli joskus sellainen toive että voi kun tulisi joskus sellainen päivä että Eikkari pysyisi vain oikeinpäin edes suurimman osan ajasta.. Alkuunhan se kohnotti pää pystyssä ja kyydissä oli aivan hirveä yrittää istua. Tosi harmi että mulla ei oo videoo ihan mein alkutaipaleelta..

Kaivoin kuitenkin tähän videon viime syksyltä. Voi kauheeta.. siis tuolloin me oltiin jo edistytty valtavasti ja Eikkari tuli edes ihan hetkeks alas välillä ja joskus pystyttiin jo menemään ihan hitaastikkin mut hyvä kun tuota hidasta (siinä videon loppupuolella) raviksi edes tunnistaa.. Koitin tuolloin harrastaa jotain yhden ohjan pysäytyksen tapaista tuohon vauhdin hallintaan.. Mut se ei koskaan sopinu Eikkarille.. sitä ei juuri haitannu kohnottaa pienelläkään ympyrällä kuten videolta näkyy. Kirjoittelinkin aiheesta joskus myös TÄÄLLÄ.
Yksi syy tämänkin blogin pitoon onkin juuri se että tästä on helppo seurata miten on milloinkin mennyt ja miten edistytty.. tai menty takapakkia ;)

Ja tässäpä siiten tätä alkutaipaletta kauhisteltavaksi.. hohhoijaa mitä kohnotusta.. ja voitte vain kuvitella mitä oli ihan alkuun kun tässä ollaan siis jo edistytty! ;) Tämä video on kuvattu siis nyt lähes tasan 4kk sitten..


Ja nykytilannetta voi tarkastella siis TÄSTÄ taikka eilisestä postauksesta vaikka ihan paras päivä ei silloinkaan ollut.

1 kommentti: