maanantai 7. tammikuuta 2013

Uutta kuvamateriaalia Eikkarista!

Vihdoin pitkästä aikaa sain kuvaajat sekä videoimaan että kuvailemaan kun ratsatan Eikkarilla! Oli kyllä todella tarpeen nähdä miltä meno näyttää.. Missä ihmeessä mun jalat viipottaa ja kädetkin on vääntyny ihan ihme asentoon! No se nyt olikin jo tiedossa että mulla pakkaa kädet menee kippuraan kyynärpäästä eli ratsastan kädet sylissä. Nyt oli kuitenki ranteetki jo mutkalla..

En kyllä oikein ratsastamiseen varsinaisesti keskittynyt kun koitin opastaa kuvaajaa koska pitää ottaa kuvia. Kuvaajana kun toimi 12v. poikani Samu.. Hienoja kuvia hän osasi kyllä ottaa mutta ei tietenkään ihan hahmottanut että koska niitä otetaan ;) Koitin siis huudella aina kun tuli kohtuullista pätkää et "Ota kuvia NYYYT!"

Mut whoooouu! Kattokaas mitä Eikkari teki alkuraveilla! 
Siis eihän tuossa mitään muuta hienoa ole kuin hevosen mielentila :) Mutta se siis meni ihan lönkkölönkköravia ja haki alas! Ja ihan heti alkuun. No kyl se siitä sit lämpes mut kaikenkaikkiaan oli kuitenkin taas Eikkariksi hyvin maltillinen.

Muoto seilaa kyl tosiaan vieläkin.. Ja sit huomasin et ihan lopussa se heitti kielen yli :/ Se tuli sillon tosi tyhjäksi edestä. Sitä se tosin oli muutenkin mut mieluummin nyt niinpäin kuin se toinen ääripää mikä täs on ollu valloillaan.. Täytyy nyt tarkkailla tuota. On se kyl satunnaisesti heittäny kieltä ennenki eikä silti oo jääny tapa päälle. Turpiskin oli kyl tässä aikas tosi löysällä..

jeejee...
Nonnii.. jos sit laitettas pari (ehkä) vähä fiksumman näköstä kuvaa..
Avoa.. mut hei noi mun kädet.. :/
venuuvenuu..
En nyt kaikkia kuvia lätkäise tähän vaan jätän niitä vähän muihinkin postauksiin... ;)

Videokuvaakin otettiin siis samalla mut mul on ny sisäinen vääntö kehtaanko sitä tänne laittaa.. edes sensuroituna versiona... ;) Kyllä ihan oikeesti näytti ihan kamalalta mun ratsastus.. Sen siitä saa kun ei kukaan katso perään tai näkee itsekin niin harvoin. Juuri siksi niin kovasti aina peräänkuulutan kuvaajaa että voisi korjata virheitä ennenkuin pääsee pahaksi.
No olkoon.. tässä leikatun version leikatusta versiosta leikatut palat..


 

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana tämä sun blogisi, liityin tänään lukijaksi. Upea suokki, onko se ollut ravurina tai opetettu ajolle?

    ps. Osallistu arvontaan! :) http://pirinransu.blogspot.fi/2013/01/blogin-1-vuotis-syntymapaiva-arvonta.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Tällä ei ole koskaan ollut kärryjä perässä. Ei edes ratsastettu ekaan kymmeneen vuoteen.. ;)

    VastaaPoista
  3. Ihan hyvin kehtaa videon tänne pistää, eihän siinä nyt mitään järkyttävää ollut. :) Varmasti käsien asento ei ole ihan päällimmäisenä mielessä, tai ei ainakaan itsellä olisi kun tuntuman kanssa varmasti saa tehdä hommaa, että pysyy tasaisena. Reippaan näköistä menoa.

    Oikein mukaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Tässä yksi päivä tuota käsien asentoa miettiessäni keksin että todennäköisesti tuo saattoi liittyä myös kaksin ohjin ratsastamiseen. Mietin nimittäin että ei mulla tuollaista tapaa kyllä ole tietääkseni muuten ollut. Koitan varmaan varmistella etten vahingossa käytä kankiohjaa turhaan ja kun käännän kättä noin niin normiohja vaikuttaa silloin eikä tule vahingossakaan kosketuksi kankiohjaan.
    Kun siis käännän nyrkkiä pystympään, vaikuttaa taas kankiohja.
    Tosin en kyllä tosiaan tuolloin kauheasti edes keskittynyt omaan ratsatukseeni ;)

    VastaaPoista