maanantai 24. joulukuuta 2012

Ihanaa joulua kaikille vaikket joulukorttia saanutkaan!

Amerikan miniatyyrihevostamma Donna

Ajatustakaan en ole ehtinyt omaan jouluun tuhlata kuin nämä pari viimeistä päivää. 150% ajasta on mennyt huolehtiessa että asiakkaat saavat tilaamansa joululahjat ajoissa perille ja vielä viimetinkaankin tilatut koitetaan saada perille keinolla millä hyvänsä. Yksi paketti lähti jopa kengittäjämme mukana matkaan lauantaina.. ;)

Joka joulu oikein nolottaa kun ei ole ehtinyt edes yhtäkään joulukorttia lähettää. Pitävät varmaan kiittämättömänä ja välinpitämättömänä.. Lähinnä perheen pienimmille ollaan ainoastaan ehditty jotenkuten jonkunlaista lahjaa hankkia. Tosin monen kanssa ollaan sovittukin ettei osteta toisillemme eikä oteta siitä stressiä. Monesti aikuisten keskenhän on niin että kaikkea pientä on riittämiin ja sellaista mitä haluaisi, ei kuitenkaan voi joululahjaksi toivoa kun ne ovat sitten sen verran kalliita asioita.

Haluaisin olla kuten oma äitini joka laittoi jouluruokaa, joulukoristeita ja huolehti kaikesta. Harmittaa etten saa aikaiseksi lapsilleni sellaista joulun tunnelmaa kuin muistan itselläni olleen. Vai mikä sen tunnelman tekee?  Tuleeko joulun odotus ja tunnelma vaikke ehdikään hössöttää..? 

Intensiivisen työrupeaman jälkeen alkoi näiden viimeisten kahden päivän joulukiireet ja nyt en ehdi edes jouluratsastukselle. Olen käynyt aina jouluaattoaamuisin jouluratsastuksella 18 vuoden ajan.. paitsi kerran kun olin leikkauksessa juuri ennen joulua.. Harmittaa perinteen katkaiseminen. Nuorimmaiseni Nea 3v. kävi kuitenkin tässä ennen joulua jouluratsastuksella ja saatiinkin parivaljakosta söpösiä joulukuvia :) Tämä helpottaakin harmitustani kun en itse päässyt tonttuilemaan.

Ihanaista joulua siis ihan kaikille tätä kautta!






1 kommentti:

  1. Ihanaa Joulua kaikesta huolimatta, ja iso hali rutistus Eikkarille :) Tarkoituksena oli tulla käymään ennen Joulua mutta enpä ole saanut toimeksi. T:Sanna

    VastaaPoista