perjantai 21. joulukuuta 2012

Voe että taas jaksaa tahia tämän päivän voimalla ;) Siis ei tässä muutä ylistettävää ole kuin Eikkari <3 ;) Kävin ensin käppäilemässä pari kertaa pellon ympäri hangessa ja sit kentälle. Laitoin taas nyt toista kertaa pelhamin kaksilla ohjilla. Vapaapäiviä oli taas takana ja varsinki alkuun sekä ylipäätään käynnissä oli aika hoppu mut pidätteet meni kivasti läpi ja pysty meneen rennolla ohjalla (toki vähän väliä pidätteitä tehden). Ravissa oli kuitenkin harvinaisen maltillinen! Teki mitä pydettiin ja kun oli niin kuuliainen, mun piti taas kokeilla onneani ja koittaa irtoisko sulku ravissakin. Ja kyllähän sieltä jopa jotenkin tunnistettavaa sulkua tulikin ;) Olis tehny mieli humpsutella vaikka kuinka pitkään kun heppa oli ihan spagettia ja niin kivasti kuulolla mut pakko oli malttaa pian lopetella kun oli just vapareita takana useempi. Muoto seilas edelleen niinku viimekski pelhameilla mut kuitenki vähemmän eikä tuntunu enää niin paljoo jännittävän outoa kuolainta. Ehkä se tästä vielä .. ;)

Oli vähän kutina kokeilla laukkaa kun tuntu niin kuuliaiselta ja kevyeltä mut en sit uskaltanu kun on kuitenki sen verran liukasta jos lähtee vähä lapasesta kumminki.. En oo nyt muutenka uskaltanu sitä laukkuuttaa liukkauden takia ees liinassa. Maneesille pitäs päästä..

Se vasen takanen..
Aamulla se oli kohtuullisen näköinen kun otin Eikkarin pihatosta karsinaan aamuheinille. Sit ku tulin laitteleen Eikkaria kuntoon ni jalka oli taas paksumpi. Se siis turvottelee etenkin vuohisen alapuolelta. Siinähän se rupikohtakin on.. Kuitenkin taas liikutuksen jälkeen laski taas peremmaks. Turhauttavaa..
Huolettaa vähän kun tuntuu välillä et Eikkari liikkuisi epäpuhtaasti. Ei selkeästi onnu mutta ottaa eripituista askelta. Siis onhan se ollut kyllä ihan alusta asti sellainen että on harpannut vasemmalla etusella pidempää askelta. Mietin että ottaako sitten vasemmalla takasella lyhyempää askelta ja harppaa sen takia etusella. Toisaalta ei tunnu aristavan kuitenkaan tuota vas. takasta. Ihan hirveän vaikea tunnustella askelten vakautta epävakaalla hevosella  kun vauhti ei pysy samana montaa askelta jos sitäkään. Kun vähänväliä joudun pidättämään niin vauhti heijaa tyyliin kiihdyttää-jarruttaa-kiihdyttää.. Jos en pidättele niin sit ravaa. Liinassa se kävelee paremmin joskus mutta siinä se menee sit ympyrällä.. Haluisin nähdä sen kävelevän tasaista vauhtia suoraan mutta mites sen teet etenki kun oot aina yksin..

Kiilusilmä ja uudet suihtet.
Nuo on siis fullit ja sain just hirtettyä päähän
mut poskiremmi on kyl ihan passeli ton pelhamin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti