tiistai 11. joulukuuta 2012

Tuiskussa tukka solmussa

Viimepäivät on ollu taas ihan käsittämätöntä hulabaloota.. Siis työt haittaa kovin harrastuksia.. Eikkari sai tänään vapiksen ja hädin tuskin ehdin edes Hraunaria liikuttamaan mut pakko oli rutistaa se johonkin väliin kun olis muuten jo kolmatta päivää seissy.

Piti.. mennä heti aamulla mut aikataulut alko pissiä jo sieltä ja ainoa väli muodostui iltapäivän puolelle jolloin alko tuiskuttaa sitten vallan reippaasti. Superpikanopeesti poni kuntoon ja menoks.
Suunnattiin tuohon tielle tällä kertaa. Kivan pörheenä poika olikin tuossa tuiskutuksessa. Suhteellisen kuulolla kuitenkin ja nautin taas kyllä islantilaisen innosta porskuttaa into piukassa tuulessa kuin pikku taskuraketti. Noilla tuntuu olevan ihan omaa luokkaansa tuo into kun tuulee ja tuiskuaa. Ei siis välttämättä sellaista tyhmän virtaa kuten monella kun on tuulinen sää, vaan sellaista iloa ja intoa.

En kauheasti runtannut vaan ookailtiin rennolla fiiliksellä. Ei kyllä paljon tarvinnutkaan kun into pukkas perän alle ja etuosan kepeäksi. Vähän asetuksia ja se oli siinä :) Välillä hidastin jälleen siihen "hädintuskintölttiin" mitä ollaan harjoiteltu ja tuntui että sekin alkaa toimia. Hraunar ei siis heti hidastuksessa olettanut että rojahdetaan käynnille vaan pysyi koottuna töltäten sitä sellaista käynnin ja töltin välimuotoa. Siinä se tuli taas kevyeksi ja tasapainoon. Käytinkin tätä jos tuntui että lähti kaatumaan etupainoiseksi tai pyrki kiihdyttelemään liikaa.

Menomatkalla tuiskutti sellasesta suunnasta et orhin tukkis hulmusi niin kovin raipan nupin ympärillä että jumittui siihen oikein kunnolla. Hetki meni sitä auki näperrellessä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti