lauantai 1. joulukuuta 2012

Lunta ja susia

Tänään olis ollu varsin mukava ilma ratsia mut olin jumissa sisähommissa tai yksin tuon nuorimmaiseni kanssa koko päivän. Aamulla tuli jopa napattua kamera matkaan, siis ihan oikea kamera eikä luuri! Hepat oli vähän pörheenä varsinkin kun vähän yllytti ja napsin varsoista häntä tötteröllä kuvia. Eikkarikin vähän innostu jolkottelemaan.
Tallissa tuli puuhailtua kyllä tuon pikkuneidin, Nea 3v. kanssa. Kävin taluttamassa Neaa tuolla meidän minihevostamma Donnalla pikku lenkin.

Olis kyl ollu muuten kiva mennä lumiseen metsään leppoisalle maastolenkillekin mut A: en ois tänää päässy/ehtiny ja B: siel on susia!

Eilen illalla kun tultiin keskustasta kauppareissulta, käytii samalla huviks kieppaamassa vähä pikkuteitä pitkin lenkki. Käytiin nimenomaan kattomas näkyykö jälkiä nyt ku lumi tuli. Lunta tuiskutti sillon siis edelleen tuulen kanssa eli ihan tuoreita jälkiä olikin vaan mahdollista nähdä. Oltiin n. 3km meiltä kun vastaan tuli auto ja siinä samassa näky pitkin tietä isoja tassunjälkiä. Pysähdyttiin ihan pari sanaa vaihtamaan ja vastaantulija sanoi että neljä sutta on mennyt tästä ihan just ja peura oli juossu niitä karkuun.
Jatkettiin matkaa ja lunta tuli niin että tämän vastaantulleen auton jäljetkin oli jo hiukan lumiset. Neljän suden jäljet meni pitkän matkaa sitä tietä pitkin. Sit huomattiin et tiessä oli vielä tuoreemmat jäljet! Ne ylitti tien ja jotkut jäljistä oli sen vastaantulleen auton jälkien päällä ja niistä näki että olivat tuoreemmat kuin se auton jälki.. missattiin se susilauma siis ehkä vain sekunneilla tai ainakin vajaalla minuutilla.. Ja ne jäljet kääntyivät siis meillepäin..
Että semmosta taas.. ei siis tosiaan oo eka kerta..
Eikkari tänäaamuna. Loimessa kiva kura/jääkerros..
Eikkari asuu yleensä siis pihatossa mut jätin ton loimen päälle kuitenki ku oli tota myräkkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti