sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Susia taas..

Kuulin että tänään iltasella n. pari kilsaa meistä oli havaittu taas 7 suden lauma. Just siellä mihin uskaltauduin pitkästä aikaa susia uhmaten toissapäivänä ratsastaan.. Että enpä taida taas vähään aikaan mennä.. Siis mikäli mulla menepelejä viel aamulla tuolta pihalta löytyy ku melkei kaikki ovat pihatossa.. :/ En voi niitä yhtäkkiä lämpimään talliinka sulkee ku valuvat hikee siellä kaikki sit.. Yks ku oli jo ulkonaki vähän hikinen ku oli tänää sen verra lämmintä.

Käytii autolla ajaa lenkki ja tutkailemassa et kuinka lähelle meitä ne hukkaset on tullu. Vajaan kilsan päässä oli ainaki jäljet..

2 kommenttia:

  1. Hui! :o Meillä oli jokunen joulu takaperin vähän extremeä kun mettämiehet jahtas koko joulupäivän + yön meidän tontin ympäri sutta. Oli loukkaantunu ja kovinki vihamielinen. Ei ne sitä kiinni saanu vaikka yrittivät motittaa. Onneks heppa tais olla viettämässä joulua tallissa ja kissat ja koirat sisällä joten voi kai kiittää onneansa ettei ne ulkona ollu kun se hukka hätisteli jo naapureiden koiria.

    VastaaPoista
  2. Meidän suunnalla on näistä tosi iso ongelma kun niitä on tällä alueella toistakymmentä ja liikkuvat jatkuvasti pihoissa ja jopa keskustassa..

    VastaaPoista