lauantai 22. joulukuuta 2012

Pinteleiden kuvat oikein päin.. pilkunviilausta ;)

Törmäsin yhtäkkiä yllättäin ihan mulle uuteen asiaan.. En ole koskaan ajatellut eikä ole sattunut tulemaan tilannetta kohdalle ennen. Pähkinä purtavaksi liittyy siis pinteleihin.. Mä olen välttänyt pinteleitä aina niin paljon kuin mahdollista ja enimmäkseen niitä onkin tullut käärittyä -80-90 luvuilla.. Siihen aikaan pintelit oli hyvin yksinkertaisia, useimmiten valkoisia eikä niissä ollut mitään kiinnitysjuttuja kuten tarroja. Viimeaikoina on taas tullut käytettyä pinteleitä Eikkarilla kun muut suojat on tupannut rikkomaan sillä vuohiskuopan ja muutenkin ajattelin testailla vähän nykypäivän pintsuja.

Kun hankin yyberhianot Kingslandin fleecepintelit ja kääräisin ne ekan kerran jalkaan niin huomasin ettei ollutkaan ihan sama kuinkapäin ne kinttuihin kieputtaa. Niissä on loppupäässä Kingslandin logo ja sehän oli sitten väärinpäin joka toisessa jalassa.. Eihän sitä nyt niin voi tietenkään ratsastaa! Vallanhan hepo sekoaa jaloissaan kun kuvat on ihan mitenpäin sattuu! Puhumattakaan siitä noloudesta jos joku vaikka sattuu näkemään täällä mettänkorvessa jossa ei kukaan liiku...




Raavin päätäni jokusen hetken kun mietin miten nämä sitten oikein pitää rullata että saadaan oikein päin. Kaksi pinteleistä ovat siis samanlaisia ja toiset kaksi peilikuvat. Seuraava hetki meni koittaessa rullata ne niin että muistan vielä kummat olivat parit ja kumpi pää oli yläpuoli ja kumpi alapuoli, sitä kun ei rullalla näe. Arvaa montako avasin tämän takia.. Lopulta kun aloin kääriä niitä jalkoihin tuli uusi ongelma. Toinen pari pitää kääriäkin (ylhäältä katsottuna) vastapäivään ja mun kädet osaa näemmä kääriä vain myötäpäivään!
Ja sitten täytyy muistaa säilyttää nämä vielä aina oikeinpäin että tietää kumpi on sitten yläpuoli. Voi että on vaikeeta olla nipo..
Aina oppii jotain uutta..

Hei pinteleiden aktiivikäyttäjät ja pilkunviilaajat! Onko joku kikka miten pysyy kärryillä minkä jalan pinteli mikäkin on jottei mene kuvat väärinpäin? :)


3 kommenttia:

  1. Loistava pähkinä purtavaks, monet kerrat itekki miettiny mutta oonki vaan tyytyny kattomaan logoja väärinpäin kun ei oma aivotus riitä niitten oikeinpäin saamiseen ;)

    VastaaPoista
  2. Hei mut nythän mä keksin! Pitää laittaa merkki siihen pintelin häntäpäähän (vaikka tussilla) kun sehän jää jokatapauksessa piiloon :D
    Siis laittaa vaikka ruksin siihen reunaan mikä on alareuna..

    VastaaPoista
  3. no huhu, miks pinteleihinki pitää jotai logoja vääntää. :D ite varmaan käskisin ompelija siskon irrottaa koko logot ja ommella ne sillä tavalla sivuttain niin että ne on vahingossakin aina oikein päin :D

    VastaaPoista