keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Juoksutusta ja esteitä ekaa kertaa Hraunarilla

Taas meinas tulla kiirus että ehtii hepat liikuttaan. Olis niin kiva joskus ihan kaikessa rauhassa harjata ja laitella ilman et juosten täytyy mennä.
Tais olla jotai vaikutusta eilisellä Eikkarin jyystämisellä kun tänään oli ihmeen kuulolla. Eilenhän tein loppukäynneillä pitkän aikaa käynti- peruutus- rentoutus-käynti harjoituksia. Siis sen pitkän koheltamisen jälkeen.. Sinänsä olikin oikeestaan hyvä että mentiin tänään pikanen kevyt ratsastus ku eilen oli sen verran rankka.

Hraunarin päätin juoksuttaa. En edes muista oonko juoksuttanu sitä liinassa ennen.. Joskus kokeilin vähän pitkällä riimunnarulla ja riimulla ja se kisko ittes irti.. ;) Pyöröaitauksessa oon kyllä juoksuttanu. Ajatuksena oli laittaa pari puomia ja sit tehä kavalettia tai pientä estettä. Hraunar ei oo siis ikinä hypänny estettä..
Suitset päässä näytti tuo kyllä pelaavan paremmin ku se riimussa juoksutus.. Juoksuttelin ensin puomeja ja sit laitoin pienen esteen. Ja jopas poitsu näytti tykkäävän. Kertaakaan ei tiputtanu.. no joo ei todella ollut iso mut olis se voinu enskertalaisena vetää vaik rähmälleen siihen. Tuppas vähä innostuu liikaakin esteen jälkee ja koitti ryysätä kiitolaukkaan ja pukitteli ;) Ehkä pitänee ottaa tää useemminki ohjelmistoon.
Kuva- tai videomateriaalia ei valitettavasti oo tarjolla ku en uskaltanu yhdellä kädellä pidellä (ja toisella kuvata) ku tosiaan välillä vähä ampu menemään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti