perjantai 28. joulukuuta 2012

Superpikanopee

Voi pyhät piaksut että on taas ollu työpäivillä mittaa! Eilen hakkasin näppistä puol kolmeen.. siis aamuyöllä.. ja aloitin kuitenkin eilen aamusella.. Nyt on taas kello jo kuitenkin puol ykstoista illalla kun aattelin vihdoin lopetellä tän päivän työrupeamaa..

Eilen PITI ratsastaa.. en todellakaan ehtinyt.. Tänään PÄÄTIN ratsastaa, ehdin tai en. Raivoisan näppiksen naputtamisen välissä ehdin niukinnaukin valoisalla liikkeelle. Olin siis päättänyt suunnata idän pikajunani maastoon.. Kuntoonlaitto meni ennätysajassa kun juoksin aurinkoa vastaan. Päivällä olis paistellukki hetken jopa mut nyt koitin päästä edes ennen pilkkopimeää.

Pelhamit naamaan (kaksin ohjin) ja menoksi. Tarkotus olikin testata noita härveleitä nimenomaan maastossa. Kentällä kun ovat tuntuneet niin toimivilta. Tämä oli siis meidän taipaleen toka maastokerta.. Ja jep, kyllähän tuo oikein huomattavan paljon kivuttomasti noilla kulki maastossakin. Siis ei toki puhtaita käyntiaskelia näkyny mut yllättävän kivasti toimi kuitenkin ravissakin :) Ei siis kohnottanu kuitenka pää pilvissä koko ajan vaan enimmäkseen melkeinpä oikeinpäinkin. Kivaa hankitreeniä tuli harrastettua kun tie oli täysin auraamaton siitä keskeltä. Reunoilla oli kyl jokuset maasturin/traktorin jäljet.

Hyvillä mielin siis taas töiden pariin tuon jälkeen :)

Parin päivän takaista hankitreeniä juoksutellen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti